Vacatures verzekeringen

Zicht heeft verschillende vacatures verzekeringen. Voor onze kantoren zijn we regelmatig op zoek naar o.a.

  • medewerkers klantenservice;
  • adviseurs binnendienst;
  • zakelijk risicoadviseurs.

Wat wij vragen bij vacatures verzekeringen

We vragen van onze kandidaten dat zij relevante werkervaring hebben opgedaan binnen de verzekeringsbranche. Voor het merendeel van onze vacatures verzekeringen willen we dat je in bezit bent van de vakdiploma’s Wft-basis en Wft-schade.

Voor de zwaardere, meer specialistische vacatures verzekeringen vinden we het belangrijk dat je ook de aanvullende vakdiploma’s hebt behaald.

Stel jij het belang van je klant centraal en heb je een commerciële instelling? Kijk dan op onze vacaturepagina voor de meest actuele vacatures verzekeringen.

Informatie vacatures verzekeringen

Je kunt hier meer informatie vinden over de openstaande vacatures verzekeringen van Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs.

Vacatures verzekeringen en werken bij Zicht

Werken bij Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs betekent dat je, samen met je collega’s, werkt bij de top 10 van professionele tussenpersonen in Nederland. We zijn actief in heel Nederland; vanuit vestigingen door heel het land staan wij dagelijks klaar voor onze klanten.

De cultuur bij Zicht kenmerkt zich door een informele sfeer, waarbij samenwerking centraal staat. Ondernemerschap is onze basis en dat komt terug in de manier waarop wij met onze klanten omgaan, maar ook in de manier waarop wij als collega’s met elkaar omgaan.

We kiezen voor duurzame relaties, zowel met klanten als met onze medewerkers. Daarom hebben we zowel klanttevredenheid als betrokkenheid van onze medewerkers hoog in het vaandel staan. We vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoen aan onze generieke gedragscriteria:

  • Samenwerken
  • Prestatiemotivatie
  • Klantgerichtheid
  • Initiatief

Vragen over onze vacatures verzekeringen?

Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures verzekeringen? Maar wil je meer informatie hebben? Neem contact op met de recruiter, Manon Riphagen.
Door de huidige situatie werkt onze afdeling recruitment vanuit huis. Heb je een vraag over een vacature bij Zicht? We staan je graag te woord. Dit doen we zoveel mogelijk per e-mail. Mail ons via recruitment@zichtadviseurs.nl.
Close