Bekijk alle vacaturesCollega's over zicht >

Collega's over Zicht

Onze medewerkers zijn ondernemend. Dit merk je aan de manier waarop we met elkaar én met onze klanten omgaan.

Het is voor ons een must dat we goed met elkaar samenwerken. Met een lach op je gezicht! Doen waar je goed in bent. We willen dat je met energie naar huis gaat. Dit gevoel straal je uit naar elkaar én naar onze klanten.

Bij Zicht tonen we interesse in elkaar. We willen een ander graag helpen en samen leren hoe we ons werk nog slimmer kunnen doen. Met vallen en opstaan. Ook een lolletje hoort daarbij. We zijn trots op onze collegiale werksfeer!

Collega’s aan het woord

Wie kan nou het best vertellen hoe het is om te werken bij Zicht? Onze eigen collega’s natuurlijk. Graag stellen we er een paar aan je voor!

Maak kennis met onze collega's 

Zicht vlog!

Hoe ziet het werk van een schadebehandelaar eruit? Of van een zorgspecialist? Wij vroegen een aantal collega's het uit te leggen in een vlog.

Naar het Zicht vlog

De werkplek van ...

Hoe ziet een werkplek bij Zicht er nu uit? En hoe ervaren onze collega's hun eigen werkplek? Lees hun verhalen en krijg een eersteklas kijkje in de Zicht-keuken!

De werkplek van ...

Door de huidige situatie werkt onze afdeling recruitment vanuit huis. Heb je een vraag over een vacature bij Zicht? We staan je graag te woord. Dit doen we zoveel mogelijk per e-mail. Mail ons via recruitment@zichtadviseurs.nl.
Close