Bekijk alle vacaturesCollega's over zicht >
Collega's over Zicht

Ondernemerschap is de basis van Zicht. Dit komt terug in de manier waarop wij met onze klanten omgaan, maar ook in de manier waarop wij als collega’s met elkaar omgaan. Wij zijn proactief in het meedenken en in het bieden van oplossingen en mogelijkheden. Om de beste oplossing voor de klant te vinden, is een goede, interne samenwerking cruciaal. Wij zijn dan ook trots op onze collegiale werksfeer!

Maak vast kennis met jouw mogelijk toekomstige collega's.

Jeffrey van Beek

Manager particulieren

‘Bij Zicht combineren we hard werken met erg veel werkplezier!’

Wat doet de klantenservice particulieren?

Deze afdeling bedient dagelijks de particuliere relaties van Zicht. Belangrijk hierbij is dat we de vragen van onze relaties goed kunnen beantwoorden maar ze ook proactief benaderen om samen te kijken of de verzekeringen nog aansluiten bij hun wensen. We worden gebeld en gemaild door onze relaties, pakken zelf de telefoon op om ze zelf te bellen en beantwoorden vragen via de chat en WhatsApp. Het hart van onze klanten raken en echt een meerwaarde zijn als tussenpersoon loopt als een rode draad door onze dag heen.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Iedere afdeling klantenservice particulieren wordt aangestuurd door een teamleider. Met de vier teamleiders ben ik veel in gesprek. Ook ben ik bezig met verschillende projecten. Ik zit dagelijks op verschillende kantoren. Zo krijg ik mee wat er speelt, wat goed gaat en waar misschien verbetering nodig is. Ook kan ik dan een luisterend oor bieden waar nodig. Dit alles draagt bij aan het realiseren van onze doelen. Ik ga voor tevreden klanten én tevreden medewerkers!

Wat maakt werken bij Zicht zo speciaal?

Zicht is een organisatie die continu in beweging is. Een dynamisch bedrijf dat elk jaar weer een stukje beter wordt. Door de dynamiek blijf ik uitdagingen houden in mijn werk, iets wat voor mij persoonlijk erg belangrijk is. Er heerst een erg prettige sfeer waarin iedereen als gelijk gezien wordt waar ik mij erg prettig bij voel. Het is hard werken maar omdat je dit doet met enthousiaste en leuke collega’s, is er volop werkplezier aanwezig.

Lees ook de verhalen van andere collega's >

Door de huidige situatie werkt onze afdeling recruitment vanuit huis. Heb je een vraag over een vacature bij Zicht? We staan je graag te woord. Dit doen we zoveel mogelijk per e-mail. Mail ons via recruitment@zichtadviseurs.nl.
Close