Vacatures verzekeringsadviseur

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs heeft regelmatig vacatures verzekeringsadviseur.

Werken bij Zicht betekent dat je, samen met je collega’s, werkt bij de top 10 van professionele tussenpersonen in Nederland. We zijn actief in heel Nederland; vanuit vestigingen door heel het land staan wij dagelijks klaar voor onze klanten.

We kiezen voor duurzame relaties, zowel met klanten als met onze medewerkers. Daarom hebben we zowel klanttevredenheid als betrokkenheid van onze medewerkers hoog in het vaandel staan.

Functieomschrijving vacatures verzekeringsadviseur

Voor onze vacatures verzekeringsadviseur binnendienst zijn we regelmatig op zoek naar collega’s die zelfstandig en proactief de verzekerbare risico’s van onze zakelijke relaties kunnen inventariseren.

Je adviseert zakelijke relaties om tot een passende verzekerbare oplossing te komen om deze vervolgens ook af te sluiten. Je assisteert de buitendienst in het commercieel bewerken van de markt met de afhandeling van zakelijke schade- en levensverzekeringen.

Vacatures verzekeringsadviseur; De functie-eisen

Voor onze vacatures verzekeringsadviseur vragen we o.a. het volgende:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met telefonische advisering en/of verkoop in de zakelijke dienstverlening
  • Ervaring met commercieel klantcontact
  • In bezit van Wft basis, Wft schade en Wft leven
  • Initiatiefrijk en proactief

Wij bieden voor onze vacatures verzekeringsadviseur

Een uitdagende functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden binnen een organisatie die zich kenmerkt door een informele sfeer en ondernemerschap. Persoonlijke ontwikkeling en betrokkenheid van onze medewerkers staan voor ons centraal.

Naast deze vacature hebben we nog andere vacatures verzekeringsadviseur openstaan.

Kijk hier voor onze actuele vacatures verzekeringsadviseur bij Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

Door de huidige situatie werkt onze afdeling recruitment vanuit huis. Heb je een vraag over een vacature bij Zicht? We staan je graag te woord. Dit doen we zoveel mogelijk per e-mail. Mail ons via recruitment@zichtadviseurs.nl.
Close