Vacatures assurantiën

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in assurantiën? Bij een bedrijf met een informele sfeer? Kom werken bij Zicht! Bekijk ons overzicht van vacatures assurantiën.

Zicht heeft vier regiokantoren waar regelmatig openstaande vacatures assurantiën zijn. Deze kantoren zijn gevestigd in Weert, Capelle a/d IJssel, Apeldoorn en Alkmaar.

Uitdagende vacatures assurantiën

Wij bieden voor onze vacatures assurantiën uitstekende arbeidsvoorwaarden binnen een organisatie die zich kenmerkt door een informele sfeer en ondernemerschap. Persoonlijke ontwikkeling en betrokkenheid van onze medewerkers staan voor ons centraal.

Vragen over onze vacatures assurantiën?

Voor aanvullende informatie over vacatures assurantiën, kun je contact opnemen met de recruiter, Manon Riphagen.

Vacatures Assurantiën en werken bij Zicht

De cultuur bij Zicht kenmerkt zich door een informele sfeer, waarbij samenwerking centraal staat en ondernemerschap de basis is. Dit komt terug in de manier waarop wij met onze klanten omgaan, maar ook in de manier waarop wij als collega’s met elkaar omgaan. Wij zijn proactief in het meedenken en in het bieden van oplossingen en mogelijkheden. Om de beste oplossing voor de klant te vinden, is een goede, interne samenwerking cruciaal. Meer informatie over werken bij Zicht.

Vacatures assurantiën en andere branches

Zicht heeft jarenlange ervaring in het risico- en verzekeringsvak en in de loop van de tijd hebben wij ons gespecialiseerd in een aantal branches. We willen in alles wat we doen mensen en bedrijven behoeden voor het onnodig en onbewust lopen van financiële risico's. Bij ons ben je voor een goed advies over risicobeheersing en verzekeren aan het juiste adres.

Meer informatie over in welke branches wij specifieke kennis en productoplossingen in huis hebben.
Door de huidige situatie werkt onze afdeling recruitment vanuit huis. Heb je een vraag over een vacature bij Zicht? We staan je graag te woord. Dit doen we zoveel mogelijk per e-mail. Mail ons via recruitment@zichtadviseurs.nl.
Close