Vacatures accountmanager

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs heeft regelmatig vacatures accountmanager.

Werken bij Zicht betekent dat je, samen met je collega’s, werkt bij de top 10 van professionele tussenpersonen in Nederland. We zijn actief in heel Nederland; vanuit vestigingen door heel het land staan wij dagelijks klaar voor onze klanten.

We kiezen voor duurzame relaties, zowel met klanten als met onze medewerkers. Daarom hebben we zowel klanttevredenheid als betrokkenheid van onze medewerkers hoog in het vaandel staan.

 

Functieomschrijving vacature accountmanager

Voor onze vacatures accountmanager verzekeringen zijn we regelmatig op zoek naar collega’s die zelfstandig en proactief bestaande en toekomstige zakelijke relaties benaderen en ze de aandacht geeft die ze verdienen.

Je adviseert zakelijke relaties om tot een passende verzekerbare oplossing te komen om deze vervolgens ook af te sluiten. Je denkt vanuit risico's en weet precies wat er bij jouw klanten speelt. Je treedt voor hen op als ervaren gesprekspartner met de juiste expertise.

 

Vacatures accountmanager; De functie-eisen

Voor onze vacatures accountmanager vragen we o.a. het volgende:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in een buitendienstfunctie met schade- en inkomensverzekeringen. Bij voorkeur binnen de intermediaire branche. Maar ook starters zijn welkom!
  • Je hebt de beroepskwalificaties Adviseur Basis en Schade. Wanneer je Adviseur Inkomen en Vermogen hebt, is dit een groot pluspunt
  • Initiatiefrijk en proactief

 

Wij bieden voor onze vacatures accountmanager

Een uitdagende functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden binnen een organisatie die zich kenmerkt door een informele sfeer en ondernemerschap. Persoonlijke ontwikkeling en betrokkenheid van onze medewerkers staan voor ons centraal.
Close