Bekijk alle vacaturesCollega's over zicht >

Over Zicht

Gelukkig werken bij Zicht

Met circa 450 betrokken en ondernemende collega’s werken bij één van de grootste financiële tussenpersonen van Nederland. Bij een organisatie met een eigentijdse dienstverlening én meer dan 100 jaar ervaring. Samen met professionals die kwaliteit leveren en het hart van onze klant raken.

Werken met een lach op je gezicht. Dat maakt het nog leuker! Bij Zicht doen we het samen en tonen we interesse in elkaar. We willen elkaar helpen en samen leren hoe we ons werk nog slimmer kunnen doen. Met vallen en opstaan. Ook een lolletje hoort daarbij. We zijn trots op onze collegiale werksfeer!

Dat betekent gelukkig werken.

Vacatures

Past Zicht bij jou?

Onze mensen zijn stuk voor stuk ambassadeurs van Zicht. Het is dan ook belangrijk dat iedereen onze cultuur uitdraagt. Onze vier kernwaarden beschrijven wie we zijn en waar we naartoe willen. In een wereld waarin alles steeds verandert blijven onze kernwaarden altijd hetzelfde.

Betrokken – duidelijk – ondernemend - professioneel

Historie

De historie van Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs, gaat terug tot in de 19e eeuw. Toen werden in Nederland de eerste kleine assurantiekantoren opgericht. Nog steeds zijn we met onze vestigingen door heel Nederland geworteld in de regio. En zijn we oprecht betrokken bij het wel en wee van onze klanten.

10 jaar Zicht, 100 jaar ervaring, lees ons artikel over ons jubileumjaar.
 

Onze klanten

Wij helpen particuliere en zakelijke klanten bij het maken van bewuste keuzes over financiële risico’s. Bijvoorbeeld door samen goed vooruit te kijken. En door hun wensen en situatie in kaart te brengen. Maar ook door na te denken over verschillende oplossingen.

Onze sociale kant

Als landelijke organisatie zijn we ook sterk betrokken bij de sociale kant van de maatschappij. Als bedrijf krijgen we regelmatig te maken met de vraag om sponsor te worden van een goed doel. Helaas moeten we vaker nee zeggen dan ja. Soms echter komt er een doel voorbij dat meteen past. Dat gevoel kregen we bij Stichting Opkikker. Daarom zijn we trotse sponsor van Stichting Opkikker.

Vanuit de kantoren van Zicht worden verschillende initiatieven ontwikkeld om Stichting Opkikker financieel te ondersteunen.
Deze stichting verrast zo’n tweeduizend keer per jaar gezinnen met een langdurig ziek kind met een onvergetelijke Opkikkerdag. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier, zetten ze niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje.
Dat vinden wij gelukkig geregeld!

Door de huidige situatie werkt onze afdeling recruitment vanuit huis. Heb je een vraag over een vacature bij Zicht? We staan je graag te woord. Dit doen we zoveel mogelijk per e-mail. Mail ons via recruitment@zichtadviseurs.nl.
Close