Bekijk alle vacaturesCollega's over zicht >

Over Zicht

Gelukkig werken bij Zicht

Met circa 450 betrokken en ondernemende collega’s werken bij één van de grootste financiële tussenpersonen van Nederland. Bij een organisatie met een eigentijdse dienstverlening én meer dan 100 jaar ervaring. Samen met professionals die kwaliteit leveren en het hart van onze klant raken.

Werken met een lach op je gezicht. Dat maakt het nog leuker! Bij Zicht doen we het samen en tonen we interesse in elkaar. We willen elkaar helpen en samen leren hoe we ons werk nog slimmer kunnen doen. Met vallen en opstaan. Ook een lolletje hoort daarbij. We zijn trots op onze collegiale werksfeer!

Dat betekent gelukkig werken.

Bekijk onze vacatures

Historie

De historie van Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs, gaat terug tot in de 19e eeuw. Toen werden in Nederland de eerste kleine assurantiekantoren opgericht. Nog steeds zijn we met onze vestigingen door heel Nederland geworteld in de regio. En zijn we oprecht betrokken bij het wel en wee van onze klanten.

10 jaar Zicht, 100 jaar ervaring
Lees het artikel over ons jubileumjaar.
 

Onze klanten

Wij helpen particuliere en zakelijke klanten bij het maken van bewuste keuzes over financiële risico’s. Bijvoorbeeld door samen goed vooruit te kijken. En door hun wensen en situatie in kaart te brengen. Maar ook door na te denken over verschillende oplossingen.

Neem een kijkje op onze website >

Bekijk hieronder welk kantoor het dichtst bij je in de buurt is!

Close