Bekijk alle vacaturesCollega's over zicht >
Collega's over Zicht

Ondernemerschap is de basis van Zicht. Dit komt terug in de manier waarop wij met onze klanten omgaan, maar ook in de manier waarop wij als collega’s met elkaar omgaan. Wij zijn proactief in het meedenken en in het bieden van oplossingen en mogelijkheden. Om de beste oplossing voor de klant te vinden, is een goede, interne samenwerking cruciaal. Wij zijn dan ook trots op onze collegiale werksfeer!

Maak vast kennis met jouw mogelijk toekomstige collega's.

Sven Tilleman

Medewerker volmacht in Capelle aan den IJssel

‘Ik heb uitdagend werk en fijne collega’s’

Wat doet de afdeling volmacht?

De afdeling volmacht accepteert en administreert particuliere en zakelijke verzekeringspolissen namens verschillende verzekeringsmaatschappijen. Wij bieden klanten de producten van de verschillende maatschappijen aan en beheren de polissen. Naast het opmaken van nieuwe verzekeringen voeren wij ook wijzigingen door die klanten ons doorgeven.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Mijn dag is heel divers. Ik maak bijvoorbeeld verzekeringen in orde en voer wijzigingen door. Ook beoordeel ik offertes die mijn collega’s van de klantenservice en de frontoffice naar klanten willen sturen. Eén ochtend per week ben ik aanwezig op onze klantenservice in Capelle aan den IJssel en probeer ik namens mijn afdeling een toegevoegde waarde te zijn voor mijn collega’s die met complexe verzekeringsvragen zitten.

Wat maakt werken bij Zicht zo speciaal?

Werken bij Zicht geeft mij een goed gevoel. Het biedt uitdaging en het in orde maken van de verzekeringen voor (nieuwe) klanten geeft me voldoening. Een fijn team van collega’s zorgt voor een prettige manier van werken!

lees ook de verhalen van andere collega's >

Close