Bekijk alle vacaturesCollega's over zicht >
Collega's over Zicht

Ondernemerschap is de basis van Zicht. Dit komt terug in de manier waarop wij met onze klanten omgaan, maar ook in de manier waarop wij als collega’s met elkaar omgaan. Wij zijn proactief in het meedenken en in het bieden van oplossingen en mogelijkheden. Om de beste oplossing voor de klant te vinden, is een goede, interne samenwerking cruciaal. Wij zijn dan ook trots op onze collegiale werksfeer!

Maak vast kennis met jouw mogelijk toekomstige collega's.

Stan Kaandorp

zakelijk risicoadviseur in Aalsmeer

‘De onderlinge werksfeer bij Zicht is fantastisch’

Wat doet een zakelijk risicoadviseur?

In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor het adviseren van ondernemers en bedrijven ten aanzien van de zakelijke risico's. Aan de hand van onze BedrijfsRisicoVerkenner help ik ze bij het maken van belangrijke keuzes. Dit doe ik met veel plezier voor de bestaande klanten uit mijn eigen portefeuille, maar natuurlijk ook voor nieuwe relaties.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als zakelijk risico adviseur ben ik veel onderweg en op locatie aanwezig bij onze klanten. Met de ondernemers ga ik in gesprek over de belangrijkste zakelijke risico's van de onderneming en over de mogelijke (verzekerings)oplossingen. Eenmaal terug op kantoor werk ik zo snel mogelijk een samenvatting van het gesprek uit. Een eventuele opvolging bespreek ik dan weer met de klant.

Wat maakt werken bij Zicht zo speciaal?

Wat voor mij het werken bij Zicht bijzonder maakt zijn mijn collega’s en de werksfeer. Van mijn eerdere ervaring bij andere bedrijven weet ik dat dit iets bijzonders is. We gaan op een open en prettige manier met elkaar om. Tussen het harde werken door is ruimte voor ontspanning en humor. Dit maakt de werksfeer erg goed!

Lees ook de verhalen van andere collega's >