Bekijk alle vacaturesCollega's over zicht >
Collega's over Zicht

Ondernemerschap is de basis van Zicht. Dit komt terug in de manier waarop wij met onze klanten omgaan, maar ook in de manier waarop wij als collega’s met elkaar omgaan. Wij zijn proactief in het meedenken en in het bieden van oplossingen en mogelijkheden. Om de beste oplossing voor de klant te vinden, is een goede, interne samenwerking cruciaal. Wij zijn dan ook trots op onze collegiale werksfeer!

Maak vast kennis met jouw mogelijk toekomstige collega's.

Marvin Siem

Adviseur particulieren in Capelle aan den IJssel

‘Mijn werk bij Zicht is divers en veelomvattend’

Wat doet de klantenservice particulieren?

Deze afdeling is het eerste contactpunt voor onze particuliere klanten. Zij benaderen ons met allerlei vragen over hun schadeverzekeringen. Dit gebeurt telefonisch, via de chat en per e- mail. Wij adviseren ze vervolgens en beantwoorden de vragen. Ook nemen wij zelf proactief contact met onze klanten op om hun lopende verzekeringen met ze door te nemen.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Samen met de klant zorg ik voor een mooi verzekeringspakket met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Verder beantwoorden wij dagelijks telefonisch, per e-mail en over de post vragen van onze klanten. En is er met de collega’s onderling ook nog tijd voor een lolletje.

Wat maakt werken bij Zicht zo speciaal?

Zicht onderscheidt zich in de kennis en kwaliteit die voorop staat. Met daarbij gediplomeerde adviseurs die maatwerk leveren.

Lees ook de andere verhalen van collega's >

Close