Bekijk alle vacaturesCollega's over zicht >
Collega's over Zicht

Ondernemerschap is de basis van Zicht. Dit komt terug in de manier waarop wij met onze klanten omgaan, maar ook in de manier waarop wij als collega’s met elkaar omgaan. Wij zijn proactief in het meedenken en in het bieden van oplossingen en mogelijkheden. Om de beste oplossing voor de klant te vinden, is een goede, interne samenwerking cruciaal. Wij zijn dan ook trots op onze collegiale werksfeer!

Maak vast kennis met jouw mogelijk toekomstige collega's.

Manon Marcé

medewerker servicedesk ICT op het hoofdkantoor in Den Bosch

‘Op de servicedesk lossen we technische en facilitaire problemen van onze collega’s op. Juist de persoonlijke contacten met collega’s maken mijn werk zo leuk’

Wat doet de ICT servicedesk?

Wij helpen onze collega’s onder andere bij vragen, klachten en storingen over hun werkplek of kantooromgeving.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Ik werk in een leuk team en zorg dat de collega’s in het land hun werk zorgvuldig kunnen uitvoeren. Ik heb veel persoonlijk contact met medewerkers en leveranciers. Mijn dag is nooit hetzelfde. De ene keer ben je bezig met de indiensttreding van een nieuwe collega en de andere keer ben ik aanwezig op één van onze vestigingen om ondersteuning te bieden aan collega’s.

Wat maakt werken bij Zicht zo speciaal?

Ik kan enorm genieten van tevreden collega’s. Ik vind de sfeer binnen de afdeling en binnen Zicht erg goed. Je kunt bij Zicht echt jezelf zijn!

Lees ook de andere verhalen van collega's >

Door de huidige situatie werkt onze afdeling recruitment vanuit huis. Heb je een vraag over een vacature bij Zicht? We staan je graag te woord. Dit doen we zoveel mogelijk per e-mail. Mail ons via recruitment@zichtadviseurs.nl.
Close