Bekijk alle vacaturesCollega's over zicht >
Collega's over Zicht

Ondernemerschap is de basis van Zicht. Dit komt terug in de manier waarop wij met onze klanten omgaan, maar ook in de manier waarop wij als collega’s met elkaar omgaan. Wij zijn proactief in het meedenken en in het bieden van oplossingen en mogelijkheden. Om de beste oplossing voor de klant te vinden, is een goede, interne samenwerking cruciaal. Wij zijn dan ook trots op onze collegiale werksfeer!

Maak vast kennis met jouw mogelijk toekomstige collega's.

Jozette van den Helm

Senior accountmanager verzekeringen in Den Bosch

‘Alleen loop je harder, samen kom je verder’

Wat doet een senior accountmanager?

Ik ben werkzaam als senior accountmanager binnen de grootzakelijke markt. Ik bezoek bedrijven en neem samen met de verantwoordelijke binnen het bedrijf alle risico’s door die een bedrijf loopt op gebied van verzekeringen. Samen kijken we naar passende oplossingen.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Elke dag is zeer afwisselend omdat je altijd bij andere bedrijven komt. Iedereen is uniek dus ook elk bedrijf wat wij mogen bedienen als Zicht is uniek en krijgt haar/zijn unieke oplossing.

Wat maakt werken bij Zicht zo speciaal?

Zicht is voor mij een werkgever waar ik trots op ben. Ik ben trots op mijn collega’s met wie we voor onze relaties, elke dag het beste beentje voorzetten. En op hoe we samenwerken om onze klant de juiste oplossing te kunnen bieden. Trots op ons sociale karakter, denk hierbij aan de stichting Opkikker.

Lees ook de andere verhalen van collega's >

Door de huidige situatie werkt onze afdeling recruitment vanuit huis. Heb je een vraag over een vacature bij Zicht? We staan je graag te woord. Dit doen we zoveel mogelijk per e-mail. Mail ons via recruitment@zichtadviseurs.nl.
Close