Bekijk alle vacaturesCollega's over zicht >
Collega's over Zicht

Ondernemerschap is de basis van Zicht. Dit komt terug in de manier waarop wij met onze klanten omgaan, maar ook in de manier waarop wij als collega’s met elkaar omgaan. Wij zijn proactief in het meedenken en in het bieden van oplossingen en mogelijkheden. Om de beste oplossing voor de klant te vinden, is een goede, interne samenwerking cruciaal. Wij zijn dan ook trots op onze collegiale werksfeer!

Maak vast kennis met jouw mogelijk toekomstige collega's.

Jasper Eijsbouts

Senior hypotheekadviseur in Nederweert

‘Op onze afdeling hypotheken staat ons team dagelijks klaar om onze relaties te helpen bij het kopen van een andere woning of het afsluiten van een hypotheek’

Wat doet de afdeling hypotheken?

Onze afdeling adviseert en verzorgt hypotheken voor onze relaties die een andere woning willen kopen of hun hypotheek willen aanpassen.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als hypotheekadviseur spreek ik relaties op kantoor en bespreek de mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek. Dit werk ik uit in een duidelijk en uitgebreid advies, zodat onze relaties een weloverwogen beslissing kunnen nemen. Als afdeling willen wij onze relaties zoveel mogelijk ontzorgen in het hypotheekproces.

Wat maakt werken bij Zicht zo speciaal?

Ik werk inmiddels 19 jaar bij Zicht en doe dit nog altijd met veel passie en plezier. Zicht staat voor zijn personeel en voor zijn relaties. Daarnaast geeft Zicht iedereen de kans om zich verder te ontwikkelen en biedt hier de mogelijkheden voor.

Lees ook de verhalen van andere collega's >

Door de huidige situatie werkt onze afdeling recruitment vanuit huis. Heb je een vraag over een vacature bij Zicht? We staan je graag te woord. Dit doen we zoveel mogelijk per e-mail. Mail ons via recruitment@zichtadviseurs.nl.
Close