Gelukkig werken bij Zicht

Kom jij ons versterken?

Gelukkig werken bij Zicht

Top speler

We zijn een van de grootste spelers in de Nederlandse assurantiemarkt en werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen.

Stevig en stabiel

We zijn onderdeel van een internationale groep: NN Group, stevig en stabiel.

Arbeidsvoorwaarden

Een goed salaris afgestemd op wat jij Zicht komt brengen. 26 vakantiedagen, een collectieve pensioenregeling én korting op je verzekeringen. Afhankelijk van je functie krijg je een variabel salaris, leaseauto en/of een iPhone.

In de buurt

We werken vanuit vestigingen door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt.

Jij en je werk

We vinden het belangrijk dat je werk past bij je privésituatie. We kijken dus samen met jou hoe je deze twee zo goed mogelijk kunt combineren.

Aandacht

Blijvende aandacht voor jouw ontwikkeling en inzetbaarheid zorgt ervoor dat je werk leuk blijft. Dat maakt je sterker en daar investeren wij graag in.
Vacatures
inRijswijk, Capelle aan den IJssel en Breda
Bekijk alle vacaturesCollega's over zicht >
Solliciteren in coronatijd

Het coronavirus breidt zich steeds verder uit. Ook wij als Zicht hebben maatregelen genomen. Zelfs al werken we vanuit huis, we zijn nog steeds op zoek naar nieuwe collega’s! Je kunt dus gewoon solliciteren op onze vacatures.

Je sollicitatie wordt in behandeling genomen, maar gesprekken worden, afhankelijk van de maatregelen van het kabinet, op zijn vroegst pas in mei of juni ingepland. In overleg kan een sollicitatiegesprek ook via een videoverbinding plaatsvinden.

Bekijk onze vacatures

Inschrijven

Schrijf je in en bekijk de vacatures bij Zicht adviseurs.

 

Inschrijven