Bekijk alle vacaturesCollega's over zicht >
Collega's over Zicht

Ondernemerschap is de basis van Zicht. Dit komt terug in de manier waarop wij met onze klanten omgaan, maar ook in de manier waarop wij als collega’s met elkaar omgaan. Wij zijn proactief in het meedenken en in het bieden van oplossingen en mogelijkheden. Om de beste oplossing voor de klant te vinden, is een goede, interne samenwerking cruciaal. Wij zijn dan ook trots op onze collegiale werksfeer!

Maak vast kennis met jouw mogelijk toekomstige collega's.

De werkplek van Roy Boevink

manager zakelijk advies

Waar vinden we jouw werkplek?

Mijn werkplek vind je op verschillende locaties. De kantoren van Zicht in Zeist, Groningen, Enschede en natuurlijk op locatie bij onze relaties. Daarnaast breng ik ook veel tijd door in de auto.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Doordat ik op verschillende locaties werk, is dat voor mij elke dag anders. Ik schuif aan waar een plekje vrij is op het kantoor waar ik ben. Daarnaast zit ik natuurlijk ook vaak bij relaties en ondernemers aan tafel. Het is iedere dag weer een verrassing waar ik zit en dat maakt het wel bijzonder. Daarnaast maak ik ook veel kilometers met de auto. Vanuit de auto voer ik telefoongesprekken. (uiteraard altijd handsfree!)

Wat ontbreekt er nooit op je bureau?

Een kop koffie en mijn telefoon (ook in de auto).

Wil je ook een werkplek bij Zicht?

Door de huidige situatie werkt onze afdeling recruitment vanuit huis. Heb je een vraag over een vacature bij Zicht? We staan je graag te woord. Dit doen we zoveel mogelijk per e-mail. Mail ons via recruitment@zichtadviseurs.nl.
Close