Bekijk alle vacaturesCollega's over zicht >
Collega's over Zicht

Ondernemerschap is de basis van Zicht. Dit komt terug in de manier waarop wij met onze klanten omgaan, maar ook in de manier waarop wij als collega’s met elkaar omgaan. Wij zijn proactief in het meedenken en in het bieden van oplossingen en mogelijkheden. Om de beste oplossing voor de klant te vinden, is een goede, interne samenwerking cruciaal. Wij zijn dan ook trots op onze collegiale werksfeer!

Maak vast kennis met jouw mogelijk toekomstige collega's.

De werkplek van Lars Janssens

adviseur binnendienst hypotheken

Waar vinden we jouw werkplek?

Op de vestiging in Nederweert. We zitten als hypotheekafdeling gezellig samen met collega's van het leventeam. In principe heb ik geen vaste werkplek maar gebruiken we flexplekken. Uiteindelijk zit of sta ik toch vrijwel altijd op dezelfde plek. Soms werk ik op een andere afdeling, of zelfs op een ander kantoor van Zicht. Heel af en toe werk ik thuis.

Wat ontbreekt er nooit op je bureau?

Een goed gevulde kop koffie en een rekenmachine. Ook ligt er altijd een notitieblok om belangrijke gegevens tijdens een klantgesprek op te schrijven.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Mijn werkplek is altijd redelijk opgeruimd en geordend. Als er teveel ligt neem ik even de tijd om alles op te ruimen.
Zo werk ik rustig en geconcentreerd.

Wil je ook een werkplek bij Zicht?

Teaser 8

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item

Door de huidige situatie werkt onze afdeling recruitment vanuit huis. Heb je een vraag over een vacature bij Zicht? We staan je graag te woord. Dit doen we zoveel mogelijk per e-mail. Mail ons via recruitment@zichtadviseurs.nl.
Close