Bekijk alle vacaturesCollega's over zicht >
Collega's over Zicht

Ondernemerschap is de basis van Zicht. Dit komt terug in de manier waarop wij met onze klanten omgaan, maar ook in de manier waarop wij als collega’s met elkaar omgaan. Wij zijn proactief in het meedenken en in het bieden van oplossingen en mogelijkheden. Om de beste oplossing voor de klant te vinden, is een goede, interne samenwerking cruciaal. Wij zijn dan ook trots op onze collegiale werksfeer!

Maak vast kennis met jouw mogelijk toekomstige collega's.

De werkplek van Jolanda van Santen

medewerker ondersteunende diensten

Waar vinden we jouw werkplek?

In Capelle aan den IJssel op de afdeling ondersteunende diensten. We zijn onlangs verhuisd naar een frisse nieuwe werkplek op de vierde verdieping. Ons uitzicht is geweldig, we kunnen zelfs de Brienenoordbrug zien! We zitten nu samen met twee andere afdelingen op één verdieping waardoor we meer contact hebben met deze collega's. In plaats van een mailtje sturen als je vragen hebt loop je nu gemakkelijk even langs. Je leert deze collega's daardoor ook beter kennen.

Ook hebben we een hele mooie kantine (foto rechts). Er staat zelfs een airhockey tafel. In het kader van de vitaliteit is dit dus helemaal top! Inmiddels is er al een tournooi georganiseerd waarvan de opbrengst gedoneerd is aan Stichting Opkikker.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Ik heb een hele fijne werkplek. Door de open indeling is alles lekker licht en fris. We hebben wel iets minder opbergruimte in vergelijking met voor de verhuizing. Dus we hebben flink opgeruimd.

Wat ontbreekt er nooit op je bureau?

Een fles water staat altijd op mijn bureau. Ik drink zeker 3 flessen per dag!

Wil je ook een werkplek bij Zicht?

Teaser 8

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item

Door de huidige situatie werkt onze afdeling recruitment vanuit huis. Heb je een vraag over een vacature bij Zicht? We staan je graag te woord. Dit doen we zoveel mogelijk per e-mail. Mail ons via recruitment@zichtadviseurs.nl.
Close